TikTok

EU spreekt TikTok aan op cringe

EU ‘can’t gewoon’ met ‘hoe fucking slecht’ het is

Het populaire jongerenvideoplatform TikTok ligt onder vuur vanuit de Europese Commissie vanwege een te veel aan cringe. Dat stelt een woordvoerder van de commissie. “Wij Eurocommissarissen can’t gewoon met de hoeveelheid cringe die deze dagen te zien is op TikTok. I mean, Glenn Fontein alleen al, omg. Hij denkt echt dat hij de main character is. Gênant, fucking gênant.”

De EC hoopt door een ‘formele dialoog’ te beginnen een signaal af te geven aan TikTok. “Stop met de shitty memes, stop met het slechte acteerwerk, met simpen over minderjarige jongens die zichzelf veel te lekker vinden, met de slechte comedy, met overduidelijk in scene gezette sneue filmpjes om medelijdenlikes te krijgen, like, komaan, do better!

Addison Rae bij Fallon…..Gen Z……. TikTok……smh………….smdh……”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waar zijn die ouderwetse jongens van de gestampte pot – met HOY rookworst – toch gebleven?
Moeten we met dit soort theezakjes de oorlog winnen?

Reageer
gravatar

Tiktok wordt pas echt de toekomst als de gebruikers inzien hoe belangrijk het belang van verse HOY rookworst en VHS banden met NUPI-stickers zijn. Anders gaat het volledig fout.

gravatar

Belgisch? Ik refereer aan de legendarische HOY rookworsten van de COVECO, in de hoofdstad van Pago Treant.

gravatar

Ik begrijp hier geen jota van. Kan het niet helemaal in gewoon Nederlands? Of doen jullie het expres om lezers van jullie te vervreemden of weg te treiteren.. Krijgen vage kennissen wel een begrijpelijke versie?

Reageer