ESPN NL

De Boer waarschuwt: ‘Denemarken niet onderschatten’

‘Kwartfinale niet zomaar gespeeld’

Bondscoach Frank de Boer wil het zijn spelers én de Nederlandse bevolking nog één keer op het hart drukken: we moeten Denemarken, de tegenstander van Oranje in de kwartfinale, niet onderschatten.

“Ik zie het al weer helemaal omslaan”, zegt Frank de Boer. “Eerst konden we er niks van, dan winnen we een paar wedstrijden, en nu zouden we die kwartfinale tegen Denemarken wel even gaan winnen. Een béétje opportunisme oké, maar dit gaat wel heel ver.”

“Denemarken is gewoon een hele goede ploeg”, zegt De Boer. “Een solide keeper, een stevig verdedigend blok en toch aardig wat creativiteit voorin. Ook mentaal zijn ze ijzersterk. Ze zijn misschien niet zo goed als Duitsland, die we in de halve finale kunnen treffen, maar het is zeker een ploeg om rekening mee te houden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *