Studio Europa / Studio Speld

Spaanse knokploeg tikt Van der Vaart suf maar vergeet het af te maken

Na zijn kritiek op het spel van de Spaanse nationale ploeg is Rafael van der Vaart dinsdag overvallen door een knokploeg. De Spanjaarden, gestuurd door internationals Koke en Busquets, tikten de analist helemaal suf, maar verzuimden het af te maken.

“Dat was niet best”, zuchtte Van der Vaart na afloop. “Ik had moeite om wakker te blijven en het deed pijn aan mijn ogen. Maar er was niemand die echt een origineel idee had en dat ook kon uitvoeren. Ik had er veel meer van verwacht.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo zie je maar weer, dat voetbal een zeer gevaarlijke sport is.
Ik heb het voorlopig te druk met prikken bij de GGD om mij druk te maken over voetbalslachtoffers. Zij moeten voorlopig zelf maar hun pleisters opplakken.

Reageer