UEFA verbiedt optisch effect veroorzaakt door breking licht in waterdruppels tijdens EK

UEFA verbiedt optisch effect veroorzaakt door breking licht in waterdruppels tijdens EK

Er zullen geen regenbogen aan de hemel te zien in Europa de komende weken. De UEFA heeft het optische effect veroorzaakt door de breking en weerspiegeling van licht in waterdruppels gedurende het EK verboden.

“De zeven kleuren van de regenboog botsen met de politieke neutraliteit van het toernooi”, zegt een UEFA-woordvoerder. “De horizon moet een veilige plek zijn voor iedereen. Ook voor Hongaarse fascisten. Als zij ongemakkelijk worden van het door zonlicht en regen veroorzaakte rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet, dan kunnen we die maar beter niet laten zien.”

In speelstad München werd voor morgen aanvankelijk zowel regen als een zonnetje verwacht. Het is nog onduidelijk of het weerbeeld zich laat commanderen door de UEFA.

Koop nu je eigen Speld-voetbalshirt op https://shop.speld.nl/collections/shirts


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

[…] 11. Haarlemse (96) weigert huis te verkopen aan beleggers; liever een jong stel (NOS Nieuws) 12. UEFA verbiedt optisch effect veroorzaakt door breking licht in waterdruppels tijdens EK (De Speld) 13. Opnieuw schokkende beelden slachthuis: varkens en koeien krijgen klappen en […]

Reageer
gravatar

De UEFA verbiedt tevens homoseksuelen en homoseksualiteit de toegang tot het voetbalveld. Sport en politiek dienen gescheiden te blijven.
En ten slotte zullen alle volgende kampioenschappen alleen in autocratische/on-democratische landen worden georganiseerd. Niet alleen is deze beslissing op volstrekt a-politieke gronden genomen, ook weet je dan zeker dat er in dat land niet aan politiek wordt gedaan.

Reageer
gravatar

Politieke correctheid is bij ons gewoon te koop. Viktor heeft gewoon betaald, dus regenbogen zijn verboden. De scheidsrechter zal gehuld zijn in een bruinhemd ipv dat nichterige rose. Viktor mag wel gewoon samen douchen met de spelers.

Reageer