Roman Nerud  / Shutterstock.com

CDA-lid Henk (53) wil niet paniekerig uitstappen nu koers in elkaar stort: ‘HODL’

De koers van het CDA is in een vrije val terechtgekomen, volgens de laatste peilingen is de partij nog maar zes zetels waard. Toch blijft de 43-jarige Henk uit Luttenberg vasthouden aan z’n lidmaatschap: “Hold on for dear life.”

“Mensen raken vaak in paniek bij een vrije val en willen dan meteen uitstappen, maar dit is juist het moment om met meer erin te gaan. Ik heb m’n vrouw en kinderen meteen lid gemaakt”, legt Henk uit. Hij toont ons op zijn computer een partijengrafiek met verschillende candlesticks: “Het kan zo weer omslaan. De derde dip is het juiste moment om in te stappen. Ik zeg het je. Elon Musk hoeft maar iets positiefs over Mona Keijzer te zeggen en de koers zal weer stijgen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Minen in CDA is natuurlijk niet meer rendabel. De blockchaintechnologie neigt nu veel meer richting Forumcoins. Dat is de toekomst. Al had ik liever NUPI coins gezien, omdat VHS de toekomst heeft!

Reageer