Memphis Depay haalt olievat van sponsor Gazprom van tafel bij persconferentie

Memphis Depay haalt olievat van sponsor Gazprom van tafel bij persconferentie

Memphis Depay heeft voor grote consternatie gezorgd door tijdens de persconferentie voorafgaand aan Nederland – Oostenrijk vandaag een groot olievat van sponsor Gazprom van tafel te halen. De aanvaller van Oranje duwde het vat met 60 liter olie dat voor hem stond met pijn en moeite van de desk af. “Gebruik duurzame energie”, zei Memphis daarna gedecideerd. De persconferentie moest een kwartier worden gestaakt omdat Valentijn Driessen olie over z’n gezicht kreeg.

Frank de Boer biedt Gazprom namens de KNVB excuses aan: “Het Nederlands elftal heeft de contractuele verplichting om minstens één groot, blauw olievat op tafel te hebben tijdens persconferenties, dat weten we. We zijn blij dat we Memphis tegen konden houden toen hij een zonnepaneel op de desk wilde leggen, maar een ideale wedstrijdvoorbereiding is het niet.”

Dat Memphis een gecompliceerde relatie met Gazprom heeft, is al langer bekend: de middenvelder liet zijn afkeer van olie dinsdag voorafgaand aan Frankrijk – Duitsland ook al zien met een paraglider.Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

[…] CDA: miljonair Hans van der Wind gaf miljoen aan campagne, maar kocht geen invloed (NOS Nieuws) 10. Memphis Depay haalt olievat van sponsor Gazprom van tafel bij persconferentie (De Speld) 11. Haarlemse (96) weigert huis te verkopen aan beleggers; liever een jong stel (NOS […]

Reageer
gravatar

Eens met eerdere commentaren. De Spelt móet dit bericht terstond rectificeren. Júist bij Satire en andere onzin is het cruciaal dat berichtgeving correct en betrouwbaar is.

Reageer
gravatar

Ok Gazprom medewerker. Begrepen hoor meneer uit Moskou. Even voor de duidelijkheid: ik vind Poetin lief. Weet dat als je straks verslag uitbrengt van het Nederlandse internetgedrag aan de Kremlins.

gravatar

Открытое Акционерное Общество oftewel het Russisch bedrijf Gazprom – bekend van gasleidingen naar Europa – levert uitsluitend aardgas.

De redactie heeft het duidelijk verkeerd begrepen. Gas kan niet worden opgeslagen in olievaten, al zijn ze blauw, rood, grijs, groen of welke kleur dan ook..

gravatar

When two tribes go to war
A point is all that you can score
(Score them all, score them all)
When two tribes go to war
A point is all that you can score
(Working for the black gas)