Vrouwen toegang Tweede Kamergebouw ontzegd om meer aanrandingen door Dion Graus te voorkomen

Vrouwen toegang Tweede Kamergebouw ontzegd om meer aanrandingen door Dion Graus te voorkomen

Vrouwen zijn niet langer welkom in het Tweede Kamergebouw. Dat heeft Kamervoorzitter Vera Bergkamp besloten. Het toegangsverbod is ingesteld om vrouwen te beschermen tegen Dion Graus.

“Vrouwen moeten zich veilig kunnen voelen”, licht Bergkamp haar besluit toe. “En dat kan niet in de Tweede Kamer. Het is jammer, maar helaas wel de keiharde waarheid. Vandaar dat ik heb besloten om vrouwen de toegang te ontzeggen.”

Niet iedereen in de Tweede Kamer is het eens met Bergkamps besluit. Dion Graus (PVV) heeft al laten weten formeel bezwaar in te dienen.

PVV-leider Geert Wilders is wel voorstander van een toegangsverbod: “Zolang er niks is bewezen lijkt het me het me inderdaad het beste als vrouwen de toegang wordt ontzegd tot de Kamer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, ontzeg ze de toegang. Kan ik eindelijk aan mijn favoriete karwei beginnen: kamervoorzitter. Lijkt me heerlijk om al die kibbelende mannen nog verder tegen elkaar uit te spelen.

Reageer
gravatar

Ook kinderen in en om het (nieuwe) Kamergebouw verbieden. Je weet immers maar nooit.
Thierry Wilders wilde ook een verbod voor niet-witte mensen, maar daar trapte Vera Bergkamp niet in.

Reageer
gravatar

Beetje overdreven, via via weet ik dat Dion niet op niet-witte vrouwen valt. Vrouwen met een kleurtje kunnen dus met een gerust hart naar het Tweede Kamergebouw.

Don’t worry, be happy.

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.