Gorynvd / Shutterstock.com

Man die ‘nauwelijks meer weet wat hij heeft ingevuld’ heeft vandaag al twintig keer ingelogd op website EK-pool

De 37-jarige Gijs uit Dordrecht, die in het bijzijn van zijn vrienden voor de twintigste keer vandaag inlogt op de website van zijn EK-pool, ontkent dat hij iets geeft om de uitslag. “Nee joh, het boeit me helemaal niks. Kinderachtig spel”, zegt hij met een wegwerpgebaar. “Ik heb het alleen gedaan omdat jullie dat wilden, ik weet zelf helemaal niet meer wat ik ingevuld heb”, zegt hij.

Gijs, die een middag vrij heeft genomen om te kijken of Schotland – Tsjechië wel in 1-1 eindigt, kan zich niet voorstellen dat er mensen zijn die het “infantiele” pooltje serieus nemen. “Dat je dan helemaal gaat uitrekenen dat een 2-1 overwinning van Oostenrijk op Noord-Macedonië je 7 punten oplevert, of dat je blij bent dat de goal van Finland gemaakt is door Joel Pohjanpalo omdat je die als eerste doelpuntenmaker hebt ingevuld”, zegt hij met een harde lach.

“Weet je”, zegt Gijs als hij voor de 21ste keer vandaag inlogt op ekwedstrijdjesvoorspellen.nl, “ik ben al bijna weer vergeten dat ik meedoe met dat hele pooltje.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iemand uit een bepaald land wordt aangeduid met een beginhoofdletter, dus is de juiste schrijfwijze: EK-Pool (m), EK-Poolse (v) en: EK-Pooltje (kleintjes).

Reageer