NOS

Frank de Boer negeert uitslag Nederland – Oekraïne-referendum: bondscoach houdt vast aan 5-3-2

Hoewel de opkomst hoog was (99% van de Nederlanders liet zijn stem horen), besloot Frank de Boer toch om de uitslag van het Nederland – Oekraïne-referendum te negeren. Hij houdt als enige Nederlander geloof in 5-3-2.

Meerdere Oranjefans reageren onthutst om het feit dat de bondscoach zo’n massaal gesteund advies naast zich neerlegt. “Dit is een enorme middelvinger naar al onze deskundige analisten en Wesley Sneijder”, was direct na bekendmaking van de opstelling te lezen op Twitter.

Volgens de Boer was het referendum ‘raadgevend, maar niet bindend’, waarmee hij aangeeft dat hij niet wil buigen voor de wil van het volk, zijn selectie en zijn voltallige technische staf.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *