Shutterstock: Rawpixel

Vrouw verdiende iedere maand driedúízend euro aan de crisis

De 42-jarige verpleegkundige Andrea uit Helmond verdiende iedere maand driedúízend euro aan de coronacrisis. Dat blijkt uit onderzoek van de Volkskrant. Via gewiekste afspraken kon de vrouw in een jaar tijd mogelijk ruim duizend euro sparen.

Online wordt er ontstemd gereageerd op de schaamteloze zelfverrijking van Andrea. “Laat dat bedrag eens goed op je inwerken: driedúízend euro, íedere maand zo hup, op je rekening gestort. Bruto wel, maar toch! Daar kun je een hele leuke frigo van kopen, kan ik je vertellen. En dan doen alsof je mensen helpt. Onbegrijpelijk.”

Veel mensen vragen zich af: hoe kun je het over je hart verkrijgen om duizenden euro’s verdienen (nog los van alle bonussen), terwijl je iedere dag en nacht, zelfs in het weekend, oog in oog staat met mensen die vechten voor hun leven. “Ik heb daarvoor geklapt he. Ik voel me zo bedrogen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze stond wel klaar voor ieder corona patiënt! In de zorg wordt men toch onderbetaald dus ik heb hier totaal geen problemen mee.

gravatar

Majesteit, Sire u heeft mij veel plezier gedaan door met gevaar voor Uw leven en welzijn te poseren in enkele ziekenhuizen, waardoor Uw welverdiende vakantie in Griekenland niet door kon gaan.