Peter Forret / Shutterstock.com

Man met oranje shirt aangeklaagd door KNVB: ‘Doet alsof hij bij Nederlands elftal zit’

De KNVB heeft een man uit Doetinchem aangeklaagd omdat hij een oranje shirt droeg. Volgens de voetbalbond wekt de man foutief de indruk dat hij bij het Nederlands elftal zit.

“We eisen dat de man zijn shirt met op de rug het cijfer ‘twaalf’ en daarboven ‘Michieltjeeee’ uittrekt”, zegt een woordvoerder van de KNVB. “Dat geeft een misleidend beeld. Er zit helemaal geen Michieltjeeee in het Nederlands elftal dit jaar. En nummer twaalf wordt gebruikt door Patrick van Aanholt. Hij zit wel echt in het Nederlands elftal.”

De KNVB doet ook nog onderzoek naar een supporter uit Zwijndrecht. De voetbalbond verdenkt de man ervan met schmink en een pruik zich voor te doen als leeuw.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die Max Verstand blijkt ook niet in de selectie te zitten… Leg maar vast een paar miljoen voor ons klaar Speld (voetballe is duur). Anders stuurt onze sponsor ING even wat vriendjes langs.

Reageer
gravatar

Ik ben gekke Henkie niet.

Ik ben de enige rechtmatige eigenaar van de kleur Oranje. Daarom eis ik van de Katholieke Nederlandse Volleybal Bond (KNVB), alle supermarkten en Snollebollekes betaling voor het gebruik van MIJN kleur.

Ik heb een vriendje bij de Raad van State, waarvan ik toevallig de honoraire voorzitter schijn te zijn. Ik meen dat hij afgestudeerd is in rechten en plichten. Ik zal hem verzoeken mijn rechten te doen gelden, zodat ik eindelijk de hypotheek op mijn boot in Griekenland kan aflossen.

Reageer
gravatar

Mijn advies:
1. Eis de rechten op van alle oranje produkten.
2. Verkoop vervolgens licentierechten, zeg minsten 1 euro per produkt.

Ik wil je daarbij wel helpen.

Dan richt ik eerst een stichting (alliantie) op, en daarna een BV.
Doen we het ‘Voor de Leeuwen!’

Geloof me maar, loopt als een trein!

Wat heb jij zo per jaar? In je handje?
1 miljoen toch?

Wat dacht je van 9?!
Om te beginnen.

gravatar

Zeker nu we steeds meer code geel krijgen, is het misleidend de indruk te wekken dat code oranje nog geldt. Daarom direct verbieden om hoe dan ook en waar dan ook oranje kleding, vlaggen en andere oranje attributen in het openbaar te tonen. Gooi er maar een flinke boete tegenaan !

Reageer