Dikushin Dmitry / Shutterstock.com

Vrouw laat weten geen seks te willen, ‘heb je wel genoeg doorgezet?’

Een complete afgang voor de 22-jarige Rick. Zijn tinderdate Eloise laat weten geen seks te willen vanavond. Heeft hij wel genoeg doorgezet?

Terwijl Eloise inmiddels vertrokken is, loopt de rechtenstudent verward zijn woonkamer binnen: ‘‘Ze had een paar bier op en droeg een rokje. En dan wil je geen seks? Ik snap vrouwen echt niet. Misschien had ik duidelijker moeten zijn in mijn signalen.’’ 

Ook zijn huisgenoot Leon baalt van de gigantische misser. “Nee?! Maat! Je was zo dichtbij. Soms moet je elkaar ook een beetje overtuigen he? Je hebt zeker weer gewoon een beetje afgewacht tot ze liet weten naar huis te gaan? Je moet vrouwen wel even een handje helpen. Ze houden van duidelijkheid.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een smakeloos en schadelijk stukje dat oude wonden open rijt, Heeft niets met humor te maken, de Volkskrant gaat hier een grens over. Enig idee wat zo’n ‘lollig’artikel losmaakt bij slachtoffers van mensen die vinden dat een meisje er om vraagt als ze een kort rokje draagt? Ik ben klaar met de Volkskrant, er zijn gelukkig alternatieven.

Reageer
gravatar

Welke student van nu noemt z’n huisgenoot nou “maat”? Zeker geschreven door een minimaal generatie x-lid? Leuk concept dit artikel, maar niet overtuigend gebracht.

Reageer
gravatar

Wat speld zo leuk doet is aan de waarheid iets toevoegen of verdraaien dat het absurd word.

Wat ze hier schrijven is echt gewoon iets dat vaak letterlijk zo gebeurt. Jammer, ze hadden er gewoon wat aan moeten verdraaien. Misschien snappen schrijvers v. Rumpt en Leenstra satire nog niet helemaal. Of bestaat de redactie uit mannen.

Reageer
gravatar

Grappen over verkrachting… iets wat veel vrouwen meemaken en wat juist niet serieus wordt genomen. Ik zie hier de humor niet van in

Reageer
gravatar

Het is gewoon echt een keiharde misser dit artikel. Als er alleen maar bevestigende losers of negatieve reacties zijn weet je toch genoeg. Offline halen speld?

gravatar

Je zegt het zelf nog. Het is een grap. Moet het nu altijd zo medelevend naar de hele wereld toe? Mensen die een grap zo serieus nemen zijn overbodig.