JedMatangi / Shutterstock.com

Lifehack: sterven

'Oeroud handigheidje maakt het leven zóveel eenvoudiger'

Zitten de draadjes van je koptelefoon weer eens in de knoop? Last van vage nekpijn? Is je pastasaus te dik, of juist te dun? Worden je peren maar niet rijp? Met deze ultieme lifehack ben je in één keer van al je grote en kleine problemen af: sterven.

Dat klinkt misschien gek, maar dat is het helemaal niet! Onze prehistorische voorouders deden het allemaal en de kans is ontzettend groot dat jouw oma deze lifehack ook succesvol heeft toegepast. Morsdood zijn ze, en verlost van de alledaagse oneffenheden die het leven zo ondraaglijk maken.

Nog steeds niet overtuigd? Ga eens naar een mortuarium en trek een overleden persoon uit een la. Ziet deze persoon eruit als iemand die constant zijn afstandsbediening kwijt is, wiens magnetronmaaltijd niet aan alle kanten is opgewarmd, of die spullen heeft uitgeleend maar is vergeten aan wie? Precies. Keihard doodgaan werkt, vraag maar aan je arts.

Sterven is ontzettend simpel en kan op vele manieren. Weet je al hoe jij het aanpakt? Laat het weten in de comments en maak kans op een DVD met het eerste seizoen van Zeg ‘ns Aaa.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In Forumland mag dit niet. Tegen de regels van Thierry 2, vers 23.4.

En wie het wel wilt doen moet er heel wat Neuro’s voor opnemen van zijn/haar Giro (Zeuro’s worden alleen in de migrantenbarakken van Forumland geaccepteerd)

Bron: Lingo met Frans Bakker

Reageer
gravatar

Wat een schandelijk bericht van Alexander Brandenburg. Suïcide wordt door hem godver gebagatelliseerd met praatjes vol onbegrip.

Elk mens heeft de vrijheid om zelf te kiezen voor de dood zonder al bij voorbaat een moordenaar te worden genoemd. (Religies maken er een schandelijke zonde van, maar wie iemand zogenaamd voor zijn god doodde, wordt als held vereerd.)

Zelfdoding is voor nabestaanden vreselijk, zelfs veel erger dan een andere plotseling overlijden. Waarom? Omdat hen wordt aangepraat dat het ook hun schuld is of kan zijn. En, zoals in het artikel duidelijk wordt gemaakt, het als laffe daad wordt beschouwd van iemand die a. niks van de wereld weet en b. zich niet laat ompraten.

Haal in hemelsnaam dit begrip- en gevoelloze artikel terug.

Reageer
gravatar

Niet geboren worden, is fantastisch. Je hoeft dan geen deelgenoot te worden van de overbevolkte wereld. Je helpt daarmee de aardkloot om weer leefbaar te worden.

Daarom verzoek ik alle menselijke zaad- en eicellen NIET meer verliefd op elkaar te worden. Elkaar mijden is noodzakelijk voor het voortbestaan van andere diersoorten.

Reageer
gravatar

Dat is alleen uitstel van het probleem, want alle mensen keren na enige tijd massaal terug als aap.
Ik was in mijn vorige leven Napoleon Bonaparte.

gravatar

Er is maar één mens teruggekomen, en dat was De Heere.
Maar daarmee toonde Hij aan geen mens te zijn.

Echt waar, lieve kinderen.

En nu, trek jullie broekjes maar uit