YT / Scotland National Team

Nederlands Elftal heeft succesvol vaccin tegen Oranjekoorts ontwikkeld

Oranjekoorts lijkt succesvol te kunnen worden bedwongen met een wedstrijd van het Nederlands Elftal. Dat blijkt uit onderzoek na afloop van de oefeninterland Nederland – Schotland. "We zagen complete straten hun oranje versieringen weer binnen halen. Daarmee kunnen we voorzichtig spreken van een succesvol vaccin."

Volgens hoogleraar Bert Bokhoven is er voor volledige immuniteit voor Oranjekoorts nog wel een tweede shot nodig: "Aanstaande zondag kunnen mensen hun tweede dosis Oranje-aversie ophalen bij de uitzwaaiwedstrijd tegen Georgië. Wanneer je allebei de wedstrijden hebt gezien, is de kans dat je Oranjekoorts de hele zomer wegblijft ruim 95%."

Bijwerkingen zijn er wel, waarschuwt Bokhoven tot slot: "Onze lange termijndata zijn nog niet compleet, maar tijdens en vlak na de wedstrijd tegen Schotland zagen we veel gevallen van depressie, hoofdpijn, angststoornissen en in het ergste geval een kapotte televisie. Hoewel daar scherp op gecontroleerd moet worden, vallen die bijwerkingen natuurlijk in het niet bij de symptomen van Oranjekoorts. Als ik moet kiezen tussen eventjes hoofdpijn, of een juichcape om, dan wist ik het wel."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hopelijk is het nederlands elftal consequent en gaan ze tijdens het EK niet de zaak omgooien en winnen.
Dan loop je het risico dat een juichcape dringend wordt aangeraden of zelfs verplicht gesteld. Brrrr.

Reageer
gravatar

Heel begrijpelijk is, dat de redactie Sywert van Lienden achter een betaalscherm zet, om te voorkomen dat hij een schadeloosstelling eist voor zijn “goede doelen” vanwege de kritische uitingen van mijn familieleden, die geen vage maar inmiddels bekende de kennissen zijn.

Reageer