NDAB Creativity / Shutterstock.com

Maatregelen moeten Hot girl summer inperken tot 1,5 graden opwarming

Het wordt dit jaar mogelijk de heetste Hot girl summer ooit. Om te voorkomen dat er een proces op gang wordt gebracht dat uiteindelijk niet meer te remmen is, willen overheden Hot girl summer inperken tot 1,5 graden opwarming.

“We snappen heel goed dat het prettig is en fijn voelt om Hot girl summer te vieren en onbeschaamd jezelf te kunnen zijn, maar we moeten gewoonweg aan de consequenties denken”, zegt social mediadeskundige Margreet van Fronken. “Daarom zeggen we: Hot girl summer, akkoord, maar we houden binnen de anderhalve graden opwarming. Denk aan wat er met Venus gebeurde, toch de planet of love.”

Enkele van de eerste aangekondigde maatregelen om een hottere girl summer af te wenden zijn dat je per dag niet meer dan twee hete foto’s van jezelf op sociale media mag zetten, niet te veel Megan Thee Stallion moet luisteren en dat je verder voldoende verkoelende drankjes drinkt, zoals Sprite of Ginger Ale of rosé met ijsklontjes.

Ondanks de nodige maatregelen belooft Van Fronken dat we er ‘alsnog iets moois van maken’. “1,5 graden klinkt misschien als weinig, maar als je het voelt zul je uiteindelijk alsnog zaken schreeuwen als, ‘Hot girl summer, yeah!’, of woorden van gelijke strekking.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goede zaak. Teveel knappe meisjes is niet goed voor de gesteldheid voor de toenemende hoeveelheid incels en mannelijke maagden. Het is een maatschappelijk probleem die vrouwen dienen te erkennen, want zij zijn daar verantwoordelijk voor!

Reageer
gravatar

Ik ben het volkomen oneens met maatschappelijk werkster* Margreet van Fronken. “Denk aan wat er met Venus gebeurde, toch de planeet van de liefde.”*
Met hoge luchtdruk van 92.000 hPa, temperatuur van 735 K en atmosfeer met 96,5% CO2** is Venus toch echt niet bijzonder liefdevol.

* Vertaling van vertaalbureau Timmermans & Co.)
** nl.wikipedia.org/wiki/Venus_(planeet)

Reageer