Beeld: Joep Leenen / Pro Shots NL

Zes spelers Oranje weigeren zich te laten tatoeëren

Zes spelers van Oranje hebben geweigerd zich te laten tatoeëren. Dat vertelde Frank de Boer op een persconferentie in aanloop naar het EK. De bondscoach wilde niet zeggen om wie het gaat, maar volgens de geruchten gaat het onder andere om Frenkie de Jong en Marten de Roon.

Memphis Depay laat zich wél tatoeëren. De speler zei geen enkele twijfel te kennen om een grote naald in z’n rug te zetten. En z’n armen, en z’n benen. Ook Wout Weghorst is voorstander van tatoeëren. “Ik maak me geen enkele zorgen over de gevolgen op de lange termijn.”

Matthijs de Ligt zei dit weekend in een interview een tatoeage een persoonlijk iets te vinden. Na een storm van kritiek uit de voetbalwereld is hij daar inmiddels op teruggekomen. “Natuurlijk laat ik mij op een gegeven moment tatoeëren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom dit onderzoek weer alleen gedaan onder voetballers?
Het lijkt mij interessanter dat de bekwame onderzoeksredacteur (research editor, red.) van De Speld onderzoekt hoeveel tatoeagedragers in ons land bang zijn voor een coronaprik.

Reageer