Studio Speld

Babyboomers sturen gezamenlijk kaartje naar jongeren vanaf vakantieadres

Nu de tweede prik in de arm zit, laten de babyboomers er geen gras over groeien: met piepende banden zijn ze vertrokken naar de stranden van Zuid-Europa. Om iedereen die nog niet is ingeënt een hart onder de riem te steken sturen ze gezamenlijk een kaartje.

Dag, iedereen onder de 40! Alles goed daar in Nederland anderhalvemeterland? Hier hebben we in ieder geval niets te klagen! We zijn lekker op vakantie in Spanje, Griekenland of nog verder. Het weer is super, de zeeën blauw en de wijn zoet. Alleen is Annette helaas in een zeeëgel gaan staan maar we zijn bij de dokter goed geholpen en hebben er daarna smakelijk om kunnen lachen haha. Passen jullie een beetje op de winkel?;) Niet stiekem feestjes geven, hè? Nog even een zomertje volhouden, die maatregelen: het einde is in zicht!

We leven met jullie mee van onder de olijfbomen! Veel liefs,

Jullie Boomers

P.S. vergeten jullie niet de plantjes twee keer per week water te geven? En vergeet echt niet voldoende afstand te houden want we willen niet terugkomen in een lockdown.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee hoor broertje, ik begrijp uit de tekst dat het gepensioneerd winkeliers zijn, die vanuit hun vakantieadres hun nageslacht opdracht geven om “op hun winkel te passen”.