Anton_Ivanov / Shutterstock.com

Niet gevaccineerde spelers Oranje: ‘Cillessen brengt ons allemaal in gevaar’

Enkele spelers die zich deze week niet lieten vaccineren, hebben geschokt gereageerd op het nieuws dat Jasper Cillessen deze week positief testte op corona. "Hij brengt ons allemaal in gevaar. Stel dat die gek nu bij ons op het veld had gestaan. Dan waren we allemaal de lul geweest", laat een van hen weten.

De spelers hebben een gezamenlijk statement naar buiten gebracht waarin ze aangeven niet naar het EK te willen met iemand die zulk onverantwoordelijk gedrag vertoont. "Hij realiseert zich kennelijk niet dat mensen die niet gevaccineerd zijn extra vatbaar zijn voor het virus. Daar moet je gewoon rekening mee houden. Als groep moet je op elkaar kunnen vertrouwen. Zeker op je doelman."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In mijn land is vrijheid een belangrijk goed. Dus mijn onderdanen mogen overal kritiek op hebben. Er is sl*chts een heel kleine uitzondering: elk fout woord over mij wordt genadeloos gestraft met verwijdering uit de samenleving.

Reageer
gravatar

Direct alle spelers vaccineren, zou ik zeggen, dan komt Nederland niet verder dan de groepsfase van het EK en hebben we daarna rust. Ook kunnen dan gelukkig de juichcapes weer in de kast.

Reageer