Frank Evenblij

Frank de Boer biedt excuses aan aan El Ghazi: ‘Helemaal vergeten dat je Ajax-verleden hebt’

Frank de Boer heeft zijn excuses aangeboden aan Anwar El Ghazi. De bondscoach zegt in alle tumult rond het EK helemaal te zijn vergeten dat de aanvaller een Ajax-verleden heeft. 

“Ik had je absoluut niet zo mogen behandelen”, zegt De Boer tegen El Ghazi in een persoonlijk gesprek. “De sms'jes waren bedoeld voor St. Juste en Karsdorp. Jou had ik moet bellen, of bij mij thuis moeten uitnodigen, of natuurlijk gewoon moeten selecteren in plaats van Berghuis. Hier is iets heel erg misgegaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, al dit selectiegeneuzel is niets vergeleken met de verpaupering van de supporters van het voetbal en andere sporten, door de invoering van de zogeheten juichcape. Dat de meest recente “slimste mens” daarbij is betrokken is pas echt een gotspe.

Reageer