Wijsvinger hoopt dat Maaike snel weer naar kantoor mag

De wijsvinger van Maaike is het thuiswerken meer dan zat. Na twaalf maanden fulltime dienst te hebben gedaan als selflove buddy is de vinger doodop. “Een burnout zou me niet verbazen. Ik draai al twaalf maanden lang overuren”, aldus de vinger.

Maaike’s overdosis aan tijd en zelfliefde hebben hun tol geëist. “Niet alleen word ik al maandenlang meerdere keren per dag een minuut lang kapotgewassen, ik zie ook meer van de binnenkant van Maaike dan goed voor me is.”

De wijsvinger hoopt dat Maaike binnenkort overgaat op een andere techniek. “Kan ze niet een keer voor een speeltje gaan? Of voor mijn part de douchekop. Geloof me, dit houd ik echt niet lang meer vol”, aldus de vinger. 

In de webserie EasyToys Sexplained worden jouw seks-skills naar het hoogste niveau getild! In iedere aflevering leer je de how-to’s, de what-nows, en ooh-la-la’s, zodat jij jezelf, je partner, je lover of scharrel kunt verrassen met next level skills tussen de lakens. Check hier de video’s op het YouTube-kanaal.