Pim Kraster / Shutterstock

Vlielanders dolblij met vaccins: ‘eindelijk weer op vakantie naar Terschelling’

De bewoners van Vlieland worden vandaag en morgen allemaal gevaccineerd tegen covid-19. De 1100 inwoners van het eiland staan te popelen om als ze eenmaal beschermd zijn weer veilig op vakantie te kunnen naar bijvoorbeeld Terschelling.

“Gewoon even helemaal in een andere omgeving zijn, ik denk dat ik dat nog het meest heb gemist. Het voelde soms net een gevangenis”, zegt Sylke (32), een fietsenverhuurder uit Oost-Vlieland. “Het eerste wat deze jongen straks doet is op de boot stappen naar Terschelling en drie weken met de pootjes omhoog op het strand. Wat heb ik dat gemist: lange wandelingen op het strand, cranberries plukken in de duinen, bier drinken op de camping, dat kan straks eindelijk weer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zonde. Waarom zouden ze naar Terschel gaan als op Vlie de beste repman van het Waddenhalfrond woont; Dräké. Whatup biznaTch!

Reageer