YouTube: VVD

Kamer wil spoeddebat met nieuwe staatssecretaris over voorkomen burn-out

De Tweede Kamer wil van Dilan Yesilgöz weten hoe zij denkt te voorkomen in een burn-out terecht te komen. De kersverse staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat wordt woensdag al voor een spoeddebat in het parlement verwacht.

“Mevrouw Yesilgöz vervangt een minister die overwerkt thuis zit. Verschillende andere politici kampen ook met een burn-out. Dat gaat zo niet langer”, zegt PVV-leider Geert Wilders, die het debat heeft aangevraagd. “Ik wil van de nieuwe staatssecretaris weten hoe zij ervoor gaat zorgen dat dit haar niet overkomt. Geen smoesjes, gewoon een duidelijk verhaal.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met de testwet hebben we even een bruin armpje gehaald bij Mark. Nu mogen we in het volgende kabinet ook groen links ministers afbranden. Jippie!

Reageer
gravatar

Dat vraagt om een nieuwe bestuurscultuur: macht maar geen tegenmacht. Dat maakt het besluitvormingsproces een stuk minder complex en burn-outs verleden tijd. Vlieg eens naar Minsk. wij laten u graag zien hoe wij dat aanpakken.

Reageer
gravatar

Mijn naam is Vlad en ik steun deze boodschap!

Mocht u nog niet overtuigd zijn, dan komen mijn vertegenwoordigers graag eens langs om het uit te leggen.
Bij een kopje thee met een scheutje Novitsjok.

Groetjes, Vlad