Pheelings media / Shutterstock.com

Leven minder waard geworden na tweet Elon Musk

Het leven is minder waardevol geworden, nadat Elon Musk een nieuwe tweet heeft verstuurd. Dat stelt het CBS.

Rond 04:00 uur Nederlandse tijd plaatse Elon Musk een tweet met daarin alleen het woordje ‘doge’. Direct daarna daalde de koers die het levensgeluk moet meten met 35%. “Elon Musk hoeft maar één tweet te sturen en het leven is direct veel minder waard”, stelt filosoof Sandra de Vloer. “Dat maakt hem veel te machtig. Gelukkig komt het uiteindelijk altijd weer terug op die piek, maar de kans blijft bestaan dat Elon iets op Twitter zal zetten. Ik zou er gewoon niet aan beginnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoezo MINDER waard?!

Neem nou ElonCoins, daar kun je rijk mee worden!!
Ik heb ze zelf net hiervoor ingekocht.

Succes is een keuze!

Reageer