Pro Shots - Mischa Keemink

KNVB gaat vanmiddag training van Feyenoord uitzenden nadat speler positief test

Vanmiddag staat de Playoff-finale Feyenoord – FC Utrecht op het programma, een wedstrijd waar supporters en spelers lang naar uitgekeken hebben. Helaas kunnen de spelers van Feyenoord niet live aanwezig zijn omdat een van hen positief is getest op corona. De KNVB heeft geregeld dat er beelden van de training van de Rotterdammers uitgezonden zullen worden.

“Ontzettend spijtig dat Feyenoord niet zelf acte de présence kan geven vandaag. De spelers zullen zich er ontzettend op verheugd hebben, maar we kunnen als organisatie gewoon het risico niet lopen. En op deze manier krijgt de kijker toch een beeld van hoe het optreden van de Rotterdammers eruit zou hebben gezien”, laat een KNVB-woordvoerder weten. Feyenoord werkte donderdag al een training af in aanloop naar de wedstrijd. Die training is opgenomen en zal integraal vertoond gaan worden.

Trainer Dick Advocaat baalt, maar heeft begrip voor de situatie. “We moeten nu in het hotel zitten kijken naar een evenement waar we zelf al een jaar lang naar toegeleefd hebben. Dat is heel zuur natuurlijk. Maar gelukkig hebben we donderdag al tegen elkaar gezegd dat we de training als een wedstrijd moeten benaderen, dus over onze prestatie maak ik me geen zorgen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *