YT / Avrotros

Internationale artiesten geven Amsterdam complimenten voor organisatie songfestival

“Very impressive”, “great atmosphere and vibes!”, “Wel done with the organisation, Amsterdam”. Het is slechts een greep uit de complimenten die internationale songfestival-gasten deze dagen uiten.

Alleen de Zweedse delegatie heeft het ‘vreemd’ genoemd dat de venue voor de optredens zo ver buiten de stad ligt, maar de Fransen weten beter: “Rotterdam is really one of the nicest little neighbourhoods in Amsterdam, really. An undiscovered gem.”

“The Eye museum, the Erasmusbrug, the Coentunnel. It’s all so amazing”, laat ook Slowakije weten. Alleen over de covid-veiligheid zijn veel artiesten nu iets minder te spreken. “Rotterdam really dropped the ball man”, zegt Denemarken. “Now Duncan has covid because of Rotterdam! We love Amsterdam.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *