Fieldlab-event zonder bezoekers leidt toch tot één besmetting

Fieldlab-event zonder bezoekers leidt toch tot één besmetting

Gisteren vond er in de Ziggo Dome voor het eerst een fieldlab-evenement plaats zonder bezoekers. Het evenement leidde tot één besmetting.

“We weten niet precies waar het mis is gegaan”, zegt een van de organisatoren. “Er is altijd één tjappie die het verpest voor de rest, daar kun je moeilijk die full focus op houden. Zeker als je de hele tijd aan het doorbeuken bent in zo’n gigantische zaal als de Ziggo Dome. Misschien dat het met de publieksparticipatie is gebeurd? We zullen het nooit weten!”

Bekijk hieronder het event van 1000% Succesvol Succes:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij willen met de hele group investments en group legal naar dit event komen. Duizend procent succesvol is precies wat wij als organisatie willen bereiken, juist vóórdat anderen het ook bereiken. Want dan tel je met 1000% succesvol niet meer mee, dan moet je al weer 10.000% succesvol zijn en dat kan alleen als je nu al kneitersuccesvol bent. Dus wanneer is de eerste editie van dit event en zijn er nog plekken voor de workshop? We willen wel graag een volledig verzorgde vip ontvangst voor onze medewerkers met bijvoorbeeld een exclusief aandenken om te zorgen dat iedereen het 1000% succesvol zijn ook mee naar de werkplek neemt. Maar laten we beginnen met de datum. Oh wacht, Roderick van corporate events geeft aan dat de eerste editie net geweest is? Maar dat over twee maanden het event Succesvoller Dan Hun gegeven wordt? Klinkt ook toppie, ok mail jij ze? Doei!

Reageer