Shutterstock / Studio Speld

RIVM opent souvenirshop aan het einde van iedere vaccinatiestraat

Goed nieuws voor iedereen die binnenkort zijn eerste prik krijgt: het RIVM opent maandag speciale souvenirshops aan het einde van elke vaccinatiestraat. Hier kun je als bezoeker een mooi aandenken kopen aan de dag dat je gevaccineerd werd.

De hardloper van de collectie wordt ongetwijfeld de actiefoto, want voor slechts 7.50 euro kun je straks je eigen vaccinatiemoment aankopen. Zie je jezelf niet zo graag terug met een spuit in je arm, maar ben je meer een RIVM-fan? Dan valt er ook genoeg te genieten: T-shirts met daarop I (L) Jaap van Dissel of I’m with vaccinated of pennen met de handtekening van Jaap van Delden, aerozooltjes voor mensen met zweetvoeten, versgeplukte bramen uit de tuin van Marion Koopmans, of pantoffels met daarop: De klusjesman is onschuldig, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.

Ook aan de kleine patiënt is gedacht: voor een luttele € 39,95 kunnen bezoekers een pratende Diederik Gommers kopen. Als je hem over zijn buikje aait, zegt hij: “De ic’s liggen vol”. Maar als je hem over zijn ruggetje aait, zegt hij: “We moeten ook aan de jongeren denken.” Hilarisch!

Na de kassa kunnen bezoekers nog even op de foto met de Ernst Kuipers-mascotte, maar daarna is het alweer uit met de pret. Tot de volgende pandemie!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De lol is dat er aan het eind van de teststraat serieus een souvenirwinkel voor kinderen is. Vliegtuigjes en kleurplaten en diploma’s. De werkelijkheid is net zo gestoord als de fantasie :p

Reageer