Youtube / Veronica Inside

Nieuwe teleurstelling Wout Weghorst: spits ook niet geselecteerd voor Olympische wegwedstrijd bij de vrouwen

Vos, Vollering, Van Vleuten, Van der Breggen. De naam Weghorst is ook op deze lijst niet te vinden. De spits van Wolfsburg gaat niet naar de Spelen om daar de wegwedstrijd voor vrouwen te rijden. Het is de zoveelste klap die hij te verwerken krijgt.

"Niet opgenomen voor de selectie van het Nederlands Elftal was al een behoorlijke klap", reageert Weghorst teleurgesteld. "Maar keer op keer je naam zien ontbreken op een lijstje is nog veel pijnlijker. Ik gun het die dames natuurlijk allemaal hoor, maar ik mis wel de waardering voor mijn geweldige seizoen. Nou ja, wel een lekker lange vakantie deze zomer."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *