Ruksok vraagt Niels om consent 

De ruksok van Niels is het zat dat er altijd zonder consent naar hem gegrepen wordt. Wederzijdse toestemming is volgens de sok ontzettend belangrijk en het is dan ook tijd dat dit bespreekbaar wordt gemaakt. 

De sok: “Tuurlijk, ik word ook opgewonden van Niels, maar het is wel de bedoeling dat hij eerst even met mij overlegt. Het is echt niet chill om het ene moment rustig onder het bed te liggen en het volgende moment ineens razend druk met hem in de weer te zijn. Gewoon even peilen hoe ik erin zit, dat lijkt me wel het minste wat hij kan doen.”

In de webserie EasyToys Sexplained worden jouw seks-skills naar het hoogste niveau getild! In iedere aflevering leer je de how-to’s, de what-nows, en ooh-la-la’s, zodat jij jezelf, je partner, je lover of scharrel kunt verrassen met next level skills tussen de lakens. Check hier de video’s op het YouTube-kanaal