Flickr: erikhogeboom

Nederland zet zich schrap voor zomer vol vervelende Nederlandse toeristen

Nederlanders voelen de bui al hangen: als het vaccineren verder vertraging oploopt en de vaccinatiepaspoorten deze zomer niet doorgaan, dan stikt het hier straks van die vervelende Nederlandse toeristen. Daar zitten veel Nederlanders niet op te wachten.

“Ze praten zo hard, hebben altijd het gevoel dat ze belazerd worden als een vreemde ze aanspreekt en nemen overal hun eigen eten mee naartoe”, zegt strandtent-eigenaar Kees van Bossema. “Van mij mogen ze wegblijven.”

Daar is camping-beheerder José Vos het mee eens. “De overheid moet zich wel realiseren dat het hier dankzij hen straks stikt van de stelletjes op elektrische fietsen, mensen die in hun blote buik staan te barbecuen en jongeren die ‘weerwolven’. Wij zijn hier degene die daar uiteindelijk mee te maken krijgen.”

Dit artikel verscheen eerder op Newsthump.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dan moet je ook maar niet in Nederland gaan wonen. Daar kun je dat gewoon verwachten. Zoek toch een huis op Nova Zembla. De laatste keer dat daar Nederlandse toeristen verbleven was in de 16e eeuw.

Reageer
gravatar

Dit artikel klopt van geen kanten. Zo zijn Nederlanders helemaal niet!

De bronpublicatie in Newsthump: “Britain braces itself for summer of awful British tourists”, gaat niet over Nederlandse toeristen maar over Britse.

De redactie zou er goed aan doen om een minder fantaserende vertaler te zoeken.

Reageer