Man hoopt gebrek aan communicatievaardigheden te verbergen met enorme collectie Whatsapp-stickers

Man hoopt gebrek aan communicatievaardigheden te verbergen met enorme collectie Whatsapp-stickers

De 28-jarige Joost Nieuweveen kampt met een groot gebrek aan communicatievaardigheden. In het leven komt hij daardoor in gesprekken soms moeilijk uit de verf, maar via WhatsApp sinds kort niet meer: hij maakt namelijk gebruik van zijn enorme collectie Whatsapp-stickers.

“Ik heb vooral met vrouwen vaak dat ik na een aantal zinnen stil val in mijn gespreksstof of van tevoren niet weet hoe ik het gesprek moet openen”, legt Joost uit. “Dan stuur ik bijvoorbeeld gewoon deze sticker van een dansende ‘pug’ mopshond naar iemand toe in de hoop dat we daarna een beetje aan de praat raken. Meestal sturen ze dan een sticker van Martien Meiland met ‘met mij niet bellen’ terug. Hilarisch.”

Joost heeft ook een sticker van zijn goede vriend Helman die een gek gezicht trekt. “Zelf gemaakt”, vertelt Joost trots. “En die sticker komt altijd goed van pas. Bijvoorbeeld als iemand jarig is in de groepsapp. Weet je wat het is: :lekkerman:, :watgoooed:, :heerliedepeerlie: & :geertwilderspen:."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verschrikkelijk. Waarom kunnen we het niet gewoon doen zoals de Dire Straits het doen? Gewoon die gitaar op die MTV spelen?

Reageer
gravatar

✅✅I’m under your control. (。❤‿❤。) Let’s have a great time together ==>> ︆︆v︆︆.︆︆︆︆ ht/cDoB

Reageer
gravatar

De bovenstaande tekst had ook gewoon met wat plaatjes gekund in plaats van onbegrijpelijke zinnen. Ene Eefje geeft nota bene het goede voorbeeld.

Reageer