Beeld: YT / Fieldlab Evenementen

Kabinet dient op valreep plannen in voor corona-herstelfonds: ‘Fieldlabs en kerncentrale Groningen’

Binnenkort verdeelt Brussel 750 miljard euro uit het corona-herstelfonds. Nederland heeft lang gewacht met het indienen van plannen, maar gelukkig komt het demissionaire kabinet op de valreep met een paar mooie voorstellen om Nederland na de coronacrisis te hervormen.

Fieldlabs
Het kabinet wil graag een paar extra Fieldlab-test-feestjes voor alle Nederlanders organiseren. Wat gebeurt er als tienduizend mensen tegelijkertijd in het Tikibad gaan? Hoe verspreidt het coronavirus zich in een bomvolle zeppelin? En vinden mensen voetbalwedstrijden nog wel leuk als ze een vaste zitplaats hebben? Niet alleen wordt de wetenschap hier enorm mee geholpen, het is ook gewoon ontzettend leuk. En we hebben er wel recht op, na zo’n pittige tijd.

Kerncentrale in Groningen
Het plan om een kerncentrale in Loppersum te bouwen is niet langer een wilde droom van bestuurders. Met het geld uit het herstelfonds kan namelijk zowel een gloednieuwe kerncentrale worden gebouwd, als (deels) worden voldaan aan de schadeclaims van zeurende Groningers. De eerste bouwtekeningen zijn al in de maak!

Dividendbelasting afschaffen
Dankzij de euro’s uit het herstelfonds kan in Nederland de dividendbelasting worden afgeschaft, zonder dat de Nederlandse burger het gevoel heeft voor de kosten op te moeten draaien.

Aankoop meerderheidsbelang Lufthansa
Nederland wil in de toekomst ook een handelsland zijn. Daarom is de aankoop van aandelen van de noodlijdende luchtvaartmaatschappij van onze oosterburen van van eminent belang. Zo hebben we ook niet meer zo veel last van die Fransen in Air France-KLM.

Een nieuw regeringsvliegtuig voor Willem-Alexander
Amalia wordt binnenkort 18. Dan kan zij het oude vliegtuig krijgen!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Proef-XTC-fabriek in Molenheide (Oost-Brabant)
Het plan om een legale fabriek voor XTC in Molenheide te bouwen is niet langer een wilde droom van de Provinciale Staten van Noord-Brabant.
De fabriek dient om aan te tonen dat het gebruik van XTC zal afnemen als het ruim legaal beschikbaar is.

Reageer