NOS Jeugdjournaal

Man krijgt voor verjaardag peiling met vraag of mensen hem nog nodig vinden

De 56-jarige Willem-Alexander heeft dit jaar voor zijn verjaardag voor de tiende keer een peiling gekregen met de vraag of mensen hem nog wel nodig vinden. Hieruit blijkt dat mensen zijn vrouw en moeder nog wel oké vinden, maar vooral hem niet mogen.

“Gefeliciteerd”, zegt opiniepeiler Bertel Sanders. Hij heeft net voorgelezen hoe steeds meer mensen ‘s ochtends wakker worden met een hekel aan specifiek hem, de jarige job, en dat die hekel niet zomaar weer weg gaat maar misschien voor altijd blijft. De meeste mensen zouden het prima vinden als hij niet meer bestond, was de conclusie, en dat is waarschijnlijk zijn eigen schuld. “Ga je nog iets leuks doen vandaag?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hij is geen Helmond Sport supporter, en dat is best belangrijk in de huidige samenleving. Helmond Sport krijgt mijn support, maar hij niet.

Reageer
gravatar

De mensen zien er allemaal zo blij uit vandaag. Ik kon hieraan zien of ze dit jaar hun verstand een beetje gebruikt hebben zoals zo hard nodig is. Iedereen is weer overtuigd, toeval bestaat niet. Het draaide allemaal om de coronation. Het onbeschofte voetvolk paradeert weer rustig verder met hun stoere tattoos op hun ontblote onderarmen en goedkope speelgoedhersenen.

Reageer
gravatar

Laat ze maar in het Kroondomein komen, die laffe anonieme respondenten die hebben aangegeven mij niet te mogen. Ik behandel ze als het wild dat daar rondloopt, en niemand die mij tegenhoudt. Sterker nog, ik word van staatswege beschermd bij het uitvoeren van mijn broodnodige werkzaamheden.

Reageer
gravatar

Hij wist door zijn afstuderen met een zeer geheime geschiedenisscriptie in ieder geval wel alles van wateren. Dat heeft hij bewezen door het werpen van een oranje geverfde porseleinen voorwerp dat vooral voor wateren bestemd is.