Shutterstock.com / Studio Speld

FIFA 22 krijgt Super League modus die direct na opstart je PlayStation opblaast

Gamers kunnen later dit jaar zelf thuis aan de slag met de Super League, wanneer FIFA 22 uitkomt. Het nieuwe voetbalspel van EA Sports bevat de nieuwste voetbalcompetitie, waarin gebruikers kunnen kiezen tussen FC Barcelona en Real Madrid.

Bij de perspresentatie was te zien dat direct na het starten van een Super League Seizoen het spel vastloopt en de spelconsole met veel rook en lawaai vastloopt, om zichzelf vervolgens op te blazen. "Ook dit jaar slagen we er weer in om de sport waar we zo van houden, levensecht na te maken", aldus het trotse hoofd marketing James Salmon.

FIFA 22 ligt vanaf 11 september in de winkel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat is een FIFA 22, een Super League modus en een PlayStation die opgeblazen wordt?

Is dat opblazen trouwens al gemeld aan politie, brandweer, explosieven-opruimingsdienst, minister Grapperhaus en veiligheidsdiensten? Zo nee, bel dan 112 t/m 115.

Reageer