Kabinet zet dashboard voor routekaart van stappenplan in als gereedschapskist

Kabinet zet dashboard voor routekaart van stappenplan in als gereedschapskist

Om sturing te kunnen geven in de marathon van deze coronapandemie, is een pakket aan instrumenten nodig. Voor meer grip op deze achtbaan zet het kabinet vanaf vandaag het dashboard voor de routekaart van het stappenplan in als gereedschapskist. “Mensen hebben houvast nodig.”

“In een situatie als deze is heldere communicatie belangrijk. Herkenbaarheid en eenvoud, daar hebben mensen behoefte aan”, vertelt zorgminister Hugo de Jonge. “Het ontwikkelen van het dashboard voor de routekaart van het stappenplan als gereedschapskist geeft ons de mogelijkheid om duidelijkheid te bieden in hoeverre er zekerheid is. Zo heeft iedereen zicht op perspectief.”

De ontwikkelingen staan na deze introductie niet stil. Het dashboard voor de routekaart van het stappenplan als gereedschapskist komt binnenkort ook uit als app.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Het dashboard voor de routekaart van het stappenplan als gereedschapskist.”
Echte superieure hogeschool geleuter van politici. Prima geformuleerd door Rudolf Julius en Aïda Peimaei. Even een nieuwsgierig vraagje: Wie van jullie twee heeft deze zin echt bedacht? Ik kan helaas maar een van jullie minister maken in mijn aanstaande Kabinet, anders valt de benoeming teveel op.

Reageer
gravatar

Excellentie, zou u ook niet even vragen wie van de twee een geheugen heeft dat het beste past bij u als opperhoofd van uw toekomstige regering. Dat is namelijk goed voor de doelmatigheid van het ministerieel overleg.

gravatar

sorrie, maar dit klopt van geen kanten (“from no sides”, red). Het is STEEKHOOLDER en zeker geen STEEKHOLDER en verder hebben het echt over een autbreek mennusjment tiem en dus geen “autbriek”. Misschien moet “Hulp aan Verkloot Nederlands” zich laten bijscholen.

gravatar

Door nu al een dashboard voor de routekaart van het stappenplan als gereedschapskist uit te brengen, zien wij een risico van een toename van het aantal besmettingen. Liever zien wij een dashboard voor de routekaart van het stappenplan als gereedschapskist voor het schetsen van een dynamylische stip op de horizon voor de totstandkoming van een concept plan van aanpak ‘Nederland uit de crisis’ fase 1.

Reageer