Source: YT / Sassy TV

Test-examenreis moet uitwijzen hoe je veilig met 60 mensen in een week kan tongen

Volgende week maandag vertrekken 120 hitsige tieners op een test-examenreis naar Chersonissos. Het Fieldlab-experiment is bedoeld om te kijken hoe je veilig met 60 mensen in een week kan tongen.

“We willen de eindexamenleerlingen van dit jaar wat perspectief geven”, zegt een woordvoerder van de reisbranchevereniging ANVR. “Na zolang thuis te hebben gezeten, klasgenootjes weinig te hebben gezien en niet uit te kunnen gaan hebben ze wel een verzetje verdiend. Dit experiment moet uitwijzen of ze op een veilige manier met een zonnesteek en een emmer malibu-cola aan hun arm 60 vreemden kunnen muilen.”

Om inzicht te krijgen in hoe het virus zich verspreidt, moeten de geslaagde pubers na elke dag noteren wie ze hebben getongd, en wie ze eventueel daarna nog in de bosjes achter de kartbaan hebben afgezogen of -gelikt. “Alles staat in dienst van de wetenschap”, aldus de verantwoordelijk minister Cora van Nieuwenhuizen.

Rondom het zwembad in het appartementencomplex moet 1.5 meter afstand worden gehouden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Redactie, de bovenstaande foto is niet geschikt voor mijn kinderen Loesje en Leo jr. Ze zijn dol op de foto’s van De Speld en Loesje ook van De Pin, maar deze kan echt niet.

Reageer
gravatar

Lieve mama, wij zijn het met jou eens. We weten van Pornhub dat de foto inderdaad een verkeerd beeld geeft van de werkelijkheid. De jongen heeft namelijk zijn broek nog aan; van het meisje kunnen we het niet zien.

gravatar

Loes, “mijn” kinderen! Ze zijn dus niet van mij! Het was mij acht jaar geleden al opgevallen dat jij zo vaak gloedvol over buurman Johan sprak. Maar ik zocht er toen niks achter. Nu weet ik beter dankzij jouw verspreking.
Achterbakse trut, ik ga morgen naar mijn advocaat.