Beeld: YT / SP

Jongerenafdeling SP wil wél regeren met Rutte, maar alleen om Marijnissen te zieken

De jongerenorganisaties van D66, CDA en ChristenUnie droegen hun moederpartij op niet te gaan formeren met Mark Rutte. Toch is er één jongerenafdeling wél heel enthousiast: Rood, de jongerenpartij van de SP. “Maar dat doen we alleen om Lilian Marijnissen te zieken.”

“Natuurlijk zijn wij ook klaar met Rutte”, zegt Rood-voorzitter Olaf Kemerink. “Maar toch dragen wij vandaag de SP op: ga alsjeblieft in zee met die man. Doe toch gewoon mee met die formatie. Kan jullie het schelen.”

“Regeren is halveren, zeggen ze toch?“, zegt Kemerink. “Nou, dat zou al geweldig zijn. Wij wensen Lilian Marijnissen, en dat menen we oprecht, heel veel succes met de formatie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ze kunnen in Den Haag het nodige leren van onze opstellingen. Onze troepen-, vlucht- en scheepsformaties zijn prima geformeerd. Wellicht kan één of twee van mijn kolonels en/of schouten bij nacht eindelijk de Nederlandse burgers ergens mee behulpzaam zijn.

Reageer
gravatar

Destijds heb ik tijdens mijn militairen-dienstplicht ondervonden hoe eindeloos wachten op een behoorlijke oorlog veel erger is dan de verveling die het gevolg is van de barre coronamaatregelen. En dat wil wel wat zeggen. Geef de vechtjassen dus iets nuttigs te doen.