Shutterstock / Studio Speld

Nieuw leiderschap: Kaag komt naar werk in rijtuig voortgetrokken door Mark Rutte

Sigrid Kaag heeft gisteren Mark Ruttes politieke bestaan gered en daar mag best wat tegenover staan. Vanaf vandaag zal Kaag naar haar werk komen in een koets die wordt voortgetrokken door Mark Rutte met een bit in zijn mond.

“Hortsik”, roept Kaag tegen de demissionaire minister-president terwijl ze het Binnenhof opdraaien. “Je bent een hele stoute minister-president geweest en als je denkt dat je een kabinet Rutte IV verdient moet je echt wat harder je best doen.” Rutte gaat over in draf. “Want wat ben je ook alweer Mark?” vraagt Kaag retorisch. “Mwombkebrwok”, antwoordt Rutte. “Ja, een jokkebrok”, antwoordt Kaag streng.

“Wie heeft je ook alweer uit de shit geholpen Mark? Kun je dat wat harder zeggen? Ik kan je niet verstaan Mark, kom op, even ballen tonen.” “Gmwmblmlwmbl”, mompelt de premier terwijl hij zijn behoefte op de kasseien laat kletteren. “Wees blij dat ik je de kans geef het vertrouwen te herstellen. Als het aan Geert Wilders of Jesse Klaver had gelegen had jij je hier nooit meer mogen vertonen. Huuu!”

De D66-leidster zoekt een mooi plekje en bindt Rutte vast aan een hek. “Ik ga nu even formeren met Wopke en Gert-Jan. Als je netjes blijft wachten krijgt jouw partij misschien de staatssecretaris van koninkrijksrelaties.” Rutte laat gehoorzaam zijn hoofd zakken


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gert-Jan Segers (CU) heeft in het Nederlands Dagblad gezegd, dat hij voortaan geen diensten meer aan Mark Rutte zal verlenen. Dus die drollen van Rutte ruimt hij niet meer op en zeker niet als ze liggen te stinken op de kasseien.

Reageer
gravatar

Aha, tante Corrie heeft zichzelf verraden met “Best wel kinky.” Ze kan nu niet meer ontkennen wat haar beroep is. Lees het bewijs hieronder.

Het grootste aanbod voor prive ontvangst, escort en erotische massage. Ook voor een privéhuis, gangbang, meesteres of shemale kom je naar Kinky.nl.
(letterlijk citaat uit Google)