Shutterstock - Thomas Bakker

Nederland hekelt bemoeienis Turkije met WK-kwalificatiepoule

In Nederland is verontrust gereageerd op de vermeende bemoeienis van Turkije met de WK-kwalificatiepoule van Nederland. De Turken zouden Nederland moedwillig punten afpakken. “Laat ze dat lekker in eigen land doen, van onze poule blijf je af”, klinkt het verontwaardigd in heel het land. Ook bondscoach Frank de Boer is not amused: “Het is hartstikke eng. De lange arm van Ankara reikt ver, zelfs tot aan de eerste plaats in onze poule.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Goed dat de spelers wél hun verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat ze niet naar Qatar hoeven. Ze doen dit zo slim, zonder dat de BoBo’s van de KNVB dit doorhebben, zodat ze straks net voldoende punten laten liggen om thuis te kunnen blijven.

Reageer
gravatar

Wijnaldum was gewoon veel te druk bezig voor de mensenrechten in Qatar.

Hij heeft al de helft van zijn miljoenensalaris overgemaakt naar de nog in leven zijnde arbeiders.

Hij zoekt nu kontakt met de weduwen van die 6.500+ martelaars voor de goede zaak.

Dat journalisten dat niet zien!

Reageer