Source: YouTube, DWDD

Bilal Wahib: ‘Ik mag deze grap maken, een van mijn beste vrienden is 12’

De 22-jarige acteur Bilal Wahib is gearresteerd, omdat hij tijdens een livestream een 12-jarige jongen zou hebben gevraagd om zijn penis te laten zien. Wahib wil zijn actie echter verdedigen: “Ik mag deze grap maken, een van mijn beste vrienden is namelijk 12.”

“Ik heb een vriend die ook 12 is, en die kan altijd wel goed om mij lachen”, laat de Mocro Maffia-acteur weten in een statement bij de politie. “Kinderen die mij kennen weten dat dit gewoon een grapje was.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hmm.., wat Bilal Wahib gedaan heeft is natuurlijk afgrijselijk. Maar dat hij op zo’n verbolgen manier de woke- en cancelculture over zich heen krijgt is uit zijn verband. Het is een jongen van begin twintig, die soms domme dingen doen. Veroordeel hem niet voor de rest van zijn leven.

Bilan heeft zijn les geleerd, veroordeel hem niet voor de rest van zijn leven. Hij zou een goede ambassadeur zijn tegen sexting. Hij heeft namelijk veel puber volgers op social media.

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.

Reageer
gravatar

Is dit niet een beetje dezelfde reactie als: ik mag n***** zeggen want ik heb een zwarte vriend… Neeee man, respect voor dit kindje is ver te zoeken toch.

Reageer
gravatar

Wat een drukte om een ventje dat pas 22 jaar op aarde rondloopt. Sle*chts tien jaartjes leeftijdsverschil. Niet iets om drukte over te maken. Toen oma in 1948 twaalf was, telde ik al 25 jaren!
We mogen helaas van Rutte mogen ons zestigjarig huwelijksjubileum niet vieren met Corrie, Jan en de rest.

Reageer