Elisabeth Aardema / Shutterstock.com

Welke coronamaatregel geldt vanaf morgen voor jou? Check het hier!

Ben jij de avondklok helemaal beu? Kun je niet wachten tot de kroegen weer open gaan? Er is hoop! Check hier welke maatregelen vanaf morgen voor jou gelden.

0%

Heeft jouw mentale gezondheid te lijden onder de coronacrisis?

Wie is jouw favoriete corona-BN’er?

Hoe beu ben je corona?

Wat mis je het meest aan het oude normaal?

Deze coronamaatregel geldt vanaf morgen voor jou:
Je mag alle resterende wedstrijden van FC Emmen bezoeken
De stadions kunnen weer open! Of nou ja: één stadion. Dat van FC Emmen. Jij krijgt een seizoenskaart voor alle resterende wedstrijden, en wordt na afloop van die partijen in het spelershome verwacht voor een meet & greet met de selectie. Ben je niet voor FC Emmen? Pech gehad. Hup Emmen!
Jouw slaapkamer wordt een filiaal van de Blokker
Om hardwerkende ondernemers tegemoet te komen wordt jouw slaapkamer een filiaal van de Blokker. Ruim alsjeblieft wel even op voordat we de boel komen aftoppen met geurkaarsen en snelkookpannen, want die krokante zakdoekjes overal maken niet bepaald een frisse indruk. Zelfs niet op de klandizie van de Blokker.
Alle coronatesten voortaan in jouw neus
Oei! De komende maanden zul jij als een soort covid-Jezus alle zonden van de mensheid op je nemen. Niemand hoeft zich meer te laten testen; in plaats daarvan verdwijnen alle wattenstaafjes in jouw neus. Maar wanhoop niet: vanuit China horen wij bemoedigende berichten over anale coronatesten. De keuze is aan jou!
Je favoriete kroeg gaat open, je partner moet aan de slag als sekswerker
Geweldig nieuws! Jouw favoriete kroeg (Jopie’s Knalhut in Dronten) gaat per direct weer open, en de eerste driehonderd rondjes worden betaald door Jaap van Dissel. Het nadeel is wel dat jouw partner gedetacheerd wordt als sekswerker om eenzame jongeren een leuke avond te bezorgen. Prima dealtje, toch?
Maximaal zestig bezoekers thuis, zolang je ze grondig wast
Vanaf morgen is het voor jou toegestaan om maximaal zestig personen over de vloer te hebben. Voorwaarde is wel dat je ze grondig wast, bij voorkeur met een washandje. Dep ze na afloop voorzichtig droog en vraag of ze er een beetje zin in hebben. De lokale GGD kan onaangekondigd steekproeven doen onder de bezoekers om te inspecteren of ze wel schoon genoeg zijn.

Share your Results:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *