Source: Veronica Inside

KNVB maakt statement over Qatar: ‘Wout Weghorst blijft thuis’

De KNVB heeft een statement naar buiten gebracht over het WK in Qatar. De voetbalbond kiest voor een intelligente boycot: Wout Weghorst blijft thuis.

“Met het thuislaten van Wout Weghorst laten we de overheid van Qatar zien dat de dood van duizenden migranten niet zonder gevolgen kan blijven,” zegt KNVB-voorzitter Just Spee. “Het is een duidelijk signaal: tot hier en niet verder. Wij hopen van harte dat ze onze waarschuwing ter harte nemen, anders zien we ons genoodzaakt om Kevin Strootman ook thuis te laten.”

De Bengaalse arbeiders zijn verheugd over het statement vanuit de Nederlandse voetbalbond: “Bedankt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat heb je nou aan een spits in vorm die dit seizoen in 25 wedstrijden er 16 in heeft geprikt bij de nummer 3 van de Bundesliga? Nee, wij gaan voor een flutvoetballer met een kek kapsel die bij Ajax niet eens op de bank mocht zitten.

Reageer
gravatar

Meneer of mevrouw Babel, u ziet het onderwerp in het licht van voetbaltactiek. Dat is niet juist. Het gaat hier over de bejegening van arbeidersvolk in Qatar, dat ook voetbaltempels bouwt.

gravatar

Lieve Janneman,

Jij hebt gelijk als een boer zonder kiespijn, zoals wij dat vroeger zeiden. Voetbal is oorlog, heb ik wel eens gehoord. Nou dat klopt als een bus kruit. Opa slaat bij een voetbal op de televisie louter oorlogstaal uit. Met zijn stramme lijf staat hij dan te springen, wat ik ‘m anders nooit zie doen.

Ik ga dan altijd maar eerder naar bed.

Veel liefs van jouw oma