fizkes / Shutterstock.com

Stel heeft sinds corona volop quantity time

Voor veel mensen zijn het coronavirus en de bijbehorende maatregelen een vervelende verstoring van het dagelijks leven. Maar niet voor iedereen. Dit jonge stel geniet sinds het losbarsten van de pandemie meer dan een jaar geleden volop van alle quantity time die ze samen doorbrengen.

“Natuurlijk brachten we voor corona ook wel eens alledaagse momenten, maar sinds we bijna niet meer naar buiten kunnen is de kwantiteit van ons samenzijn echt wel omhoog gegaan. Zij is aan het bureau aan het werk en ik op de bank”, legt de vriend de routine uit.

Ook afwassen, de vuilniszak vervangen en ‘s avonds vragen of er de volgende dag een wekker nodig is horen bij het ritueel. “En af en toe sturen we elkaar nieuwsberichten die de ander dan meestal al gelezen heeft”, vertelt de vriendin trots.

Het stel hoopt de corona-ervaring voort te zetten als de pandemie straks voorbij is. “We hebben afgesproken minstens één keer in de maand een maandag te reserveren voor het samen in dezelfde ruimte onafhankelijk van elkaar Excelsheets invullen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *