Robert Hoetink / Shutterstock.com

Wilders: ‘Nieuwsuur heeft de linkse kliek van landverraders veel te hard aangepakt’

PVV-leider legt uit waarom hij kritisch interview overslaat

Geert Wilders komt toch niet naar Nieuwsuur vrijdag. De PVV-leider heeft het interview afgezegd omdat hij vindt dat Nieuwsuur de linkse kliek van landverraders veel te hard heeft aangepakt de afgelopen dagen. 

“Ik kan toch niet tolereren dat Nieuwsuur die snotneus van een Jesse op het hakblok legt”, zegt Wilders. “Dat vleesgeworden stuk arrogantie met pijpenkrullen is mijn collega. Ik kom die vertegenwoordiger van de linkse grachtengordel elke dag tegen in de Kamer. Dan kan ik zo’n kruisverhoor toch niet accepteren?”

Het keiharde interview met ‘vrouwtje Kaag’ gaf voor Wilders uiteindelijk de doorslag. “Als je die terroristenknuffelaar van een Kaag zo behandelt, moet je niet verwachten dat ik nog aanschuif.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik aan de macht kom dan zal ik de Nederlands bevolking ook wel eens even hard aanpakken. Maar wel met een veganistisch condoom, dus corona krijg je er niet van.
Dieren en boeren pak ik wel met de kettingzaag. Daar moeten huizen voor mijn kiezers en kansparels komen.

Reageer
gravatar

Not funny De Pin!
Leave mister Wilders Alone! 😢😢
Corrie, your regular spot for Reliable Comment.

Niet leuke reactie van De Speld
Laat mijn Geert eenzaam en alleen
Corrie, uw regelmatige bespotter van betrouwbaar commentaar

Geachte mevrouw Van Hiernaast, u moet een keuze maken. Of u schrijf een bericht aan Nederlandse lezers of Engelse. Twee heren dienen kan niet.

Mrs. Van Hiernaast, you have to make a choice. Or you can write a message to Dutch or English readers. You cannot serve two masters.