Vereshchagin Dmitry / Shutterstock.com

Sportscholen weer open voor leden die nooit komen opdagen

Fanatieke bankhangers opgelet: zit jij dag in dag uit met je luie niet-gevormde reet op de bank chips te vreten terwijl je je schuldig voelt omdat je eigenlijk zou moeten staan zweten in de sportschool? Dan is er goed nieuws voor jou. De sportscholen gaan namelijk weer open voor leden die nooit komen opdagen. 

“We willen de mensen die toch niet gaan sporten graag tegemoetkomen”, zegt Rutte. “Daarom mogen de sportscholen voor die specifieke mensen vanaf volgende week ook open. Daarnaast heb ik begrepen dat het aantal besmettingen best mee valt onder mensen die toch altijd al een smoesje bedenken om hun lesje buik-benen-billen te kunnen skippen en lekker thuis te blijven. Wel graag even aanmelden en op tijd weer afzeggen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijnheer, mevrouw,

Afzeggen is niet nodig voor absentees (wegblijvers, DLDT).
.
Absente members (leden, DLDT) moeten wel blijven betalen tot een maand na terminatie (opzeggging, DLDT) van hun subscriptie (abonnement , DLDT).

José Klaver,
Sportschoolhoudster