NOS

Toeslagenouder die Rutte vuur aan de schenen legde gaat gewoon weer VVD stemmen

'Ik zou niet weten op wie anders'

Kristie Rongen gaat waarschijnlijk gewoon op de VVD-stemmen. Het slachtoffer van de toeslagenaffaire dat Rutte bij het RTL-debat aardig aan het zweten bracht zou niet weten op welke partij ze anders zou moeten stemmen.

“Natuurlijk zie ik het liefst dat er op het Binnenhof een guillotine wordt geïnstalleerd die de hele Nederlandse politieke kaste, Mark Rutte voorop, een kopje kleiner maakt. Maar zolang dat geen haalbare kaart is lijkt me een stem op Rutte het minst slechte alternatief”, legt Rongen uit. “Ik bedoel: hij zit er toch al elf jaar, dat is best indrukwekkend als je er over nadenkt. Ga er maar aan staan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik gok Bulgarije, daar komen veel van die fraudeurs vandaan. Hoeveel fraudeurs terecht geplukt zijn, daar hoor je niemand over. Een pluimpje zou op zijn plaats zijn.

gravatar

Dat schele mens kan wel naar mij gaan staan wijzen, maar er komt natuurlijk ook een stukje eigen verantwoording kijken bij het invullen van de belastingformulieren. Ik zou zeggen: zand erover en probeer wat meer te lachen.

Reageer
gravatar

Uitstekende keuze Kristie! Het is nietvallemaal kommer en kwel. Er gaan ook heel veel dingen goed. Dankzij de op jou ten onrechte teruggevorderde kinderopvangtoeslag betalen wij bijvoorbeeld al jaren geen wegenbelasting. En de verpleegstertjes in hun Opel Corsaatjes betalen onze BPM. Afgelopen jaar hebben we ze daar een applausje voor gegeven.

Reageer