Wernir Images / shutterstock.com

Man gaat dit jaar proteststem uitbrengen op de VVD

Het zwalkende coronabeleid, de toeslagenaffaire, de krapte op de woningmarkt, de 43-jarige Hendrik is helemaal klaar met de hoge heren in Den Haag. Hij gaat dit jaar daarom een proteststem uitbrengen op de VVD.

“Van links tot rechts: alle politieke partijen hebben het volk in de steek gelaten”, vertelt Hendrik. Bij de verkiezingen van 2012 stemde hij op de PvdA, maar die partij stelde hem hevig teleur. “Er werd veel te veel bezuinigd. En die decentralisatie was ook een heel slecht idee.” Vier jaar later stemde Hendrik daarom op D66, maar ook die konden de hoge verwachting niet waarmaken. “Wat was dat voor raar gedoe met die dividendbelasting?”

Dit jaar laat Hendrik zich niet nog een keer piepelen. Hij gaat stemmen op de VVD.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Luidewij, stem op de PVV, want de PVV dat ben IK. Wie op MIJ stemt weet dat IK als enige de stem van het Volk vertegenwoordig. Als IK premier wordt, en dat is heel waarschijnlijk, laat IK iedere buitenlander tot in de vierde generatie onmiddelijk uit MIJN land flikkeren, gevolgd door iedereen die tegen de waarheid is, want de Waarheid vertegenwoordig IK en niemand anders.