Pro Shots - Jasper Ruhe

Tagliafico heeft per ongeluk brilletje van z’n vrouw gepakt

Tot verbazing van vriend en vijand verscheen Ajacied Nicolas Tagliafico met een raar brilletje op zijn neus aan de aftrap van de wedstrijd Lille- Ajax. Een ongelofelijk stomme fout, zo gaf hij direct na de wedstrijd tegen Lille eerlijk toe: “Ik heb per ongeluk het brilletje van m’n vrouw opgezet. Wat gênant.”

Of de fout gevolgen heeft is nog onduidelijk. Volgens richtlijnen van de FIFA is het niet geoorloofd om prestatiebevorderende middelen te gebruiken. Dat Tagliafico met de bril op beter zicht had dan de andere spelers, spreekt daarbij niet in zijn voordeel. Ook is het mogelijk dat hij de bril gebruikte om iets anders te maskeren. Toch is hij zichzelf van geen kwaad bewust: “Ik zag niet goed wat ik pakte in de badkamer, want ik had geen bril op.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *