Studio Speld / Shutterstock

Gerri Eickhof ingesneeuwd, alleen muts nog zichtbaar

‘Hmbwbhmwmgwbh’

Het was even een raar gezicht voor de kijkers van het NOS Journaal vandaag. Bij een reportage vanuit Apeldoorn over de hevige sneeuwval in Nederland was alleen de karakteristieke muts van verslaggever Gerri Eickhof nog zichtbaar. Gerri zelf was volledig ingesneeuwd.

Presentatrice Annechien Steenhuizen vroeg de 62-jarige verslaggever nog wel hoe de situatie was in Apeldoorn, maar Eickhof was niet te verstaan vanuit de sneeuw: “Hmbwbhmwmgwbh”, daar moesten de kijkers het mee doen.

Een duidelijk geschrokken Steenhuizen verbrak daarna de beeldverbinding en beloofde de kijkers dat er alles aan gedaan zou worden om Eickhof uit te graven. Vooralsnog is niet bekend of dat is gelukt. Later meer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is dat die man die altijd met zijn schuddende, trillende en vies kijkende gezicht met zijn handen wild door het beeld staat te zwaaien terwijl hij een verslagje probeert te doen van een totaal onbelangrijk gebeuren?

Reageer
gravatar

Naar schatting zal binnen 5 jaar hier nog louter woestijnzand liggen.
Aan te raden is om naar de noordpool te verhuizen en daar een moestuin te beginnen.

Oh wacht even, zo’n tuin is dan natuurlijk allang door het ijs gezakt.
Natuurlijk.

Het heeft allemaal geen zin meer.

gravatar

Lieve Tante Corrie,
Uw ideetje is niet kies. Als meneer Eijckhof nog leeft – wat onwaarschijnlijk is – wordt hij ongetwijfeld met ernstige bevriezingsverschijnselen onder de sneeuwberg vandaan gehaald.
Liefhebbende neef Jan

gravatar

Beste moderator,
Die dame op de foto ben ik niet! Ik verwacht ondanks de sneeuwlaag en de vorst onmiddellijke correctie en welgemeende excuses van u.
Jan van Hiernaast