fizkes / shutterstock.com

Moeder waarschuwt dochter dat ze dikke billen krijgt als ze zo blijft squatten

Hoofdschuddend kijkt de 45-jarige Marjon naar haar 19-jarige dochter Stella, die voor de spiegel haar sumosquats doet. “Zo gaat het de hele dag door sinds corona. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat staat mevrouw achterwaartse lunges te doen of maakt ze kikkersprongen met een elastiek om haar bovenbenen. Als ze zo doorgaat krijgt ze een reet als een bijzettafel”, zegt Marjon. 

Stella vindt zelf dat het reuze meevalt. “Alle meisjes die ik ken doen doen dit”, hijgt ze. Ze is dan ook niet bang dat ze binnen afzienbare tijd richting een Kardashiankont gaat. “Voor ik een booty heb waarmee ik diagonaal uit mijn lululemons knap ben ik echt nog wel een jaar bezig.” 

Toch is haar moeder nog niet overtuigd. “Op die leeftijd dacht ik ook dat ik voor altijd een sprietje zou blijven. Maar wacht maar. Ze kan niet oneindig gekookte eieren en eiwitrepen blijven eten. Er komt een moment dat je het gaat zien.”

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *